Nensi Friszl Zečević, mag. psych., osnivačica i vlasnica Centra integrativne psihologije,  .. žena, supruga, majka, empatična, profesionalna, optimistična, intuitivna, znatiželjna i vječno otvorena novim znanjima i spoznajama, rođena u Zagrebu, 1972. godine. Moje profesionalno iskustvo je spoj mnogobrojnih izazova kroz više od dva desetljeća radnog staža protkanim fascinantnim iskustvima u zahtjevnim područjima i na odgovornim funkcijama.

Kao terapeut sam usmjerena na holistički pristup čovjeku kroz integraciju različitih tehnika i psihoterapeutskih pravaca. Svoj rad u najvećoj mjeri baziram na razmatranju uma i tijela kao cjeline i na ostvarivanju ravnoteže unutar duhovnog, mentalnog, emotivnog i fizičkog tijela, neovisno o spolu, dobi, osobnim odabirima ili religijskom usmjerenju.

Članica sam Hrvatske psihološke komore i Hrvatskog psihološkog društva, kolumnistica, autorica edukativnih brošura za djecu, te se kontinuirano, kroz različite programe educiram i usavršavam na području psihološkog savjetovanja, terapeutskog rada, te istražujem i educiram se na području prirodnog liječenja.

Nensi Friszl Zečević, mag.psych

Kontaktirajte me

CENTAR INTEGRATIVNE PSIHOLOGIJE d.o.o.

Savska cesta 41 (poslovna zgrada Zagrepčanka)

10000 Zagreb

Mail: nensi@centar-integrativne-psihologije.hr

Kontakt: 091 444 3 555

    CENTAR INTEGRATIVNE PSIHOLOGIJE
    CENTAR INTEGRATIVNE PSIHOLOGIJE

    CENTAR INTEGRATIVNE PSIHOLOGIJE